Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL: Meleșcanu și Dan remaniați de votul masiv al românilor

Publicat

fl

Este incredibil cât tupeu și aroganta în cazul miniștrilor Melescanu și Dan, care țin cu dinții de scaun, după ce au folosit toate mijloacele pentru a bloca votul democratic al românilor, respectiv a condus represiunea asupra manifestanților în 10 august, în cazul ministrului de Interne.

Este revoltător cum septuagenarul Meleșcanu, un demnitar care încasează pensie de lux, salariu de lux plătit de noi, își permite sa sfideze votul nostru.

El este principalul vinovat pentru blocarea votului Diasporei și trebuie sa plătească. Mai întâi cu funcția! Apoi în fața justiției, pentru că blocarea dreptului de vot e o infracțiune.

Mitomanul domn Meleșcanu, organizatorul direct al alegerilor, uita ca a stabilit un număr de secții de votare echivalentul unui județ mic din România, pentru circa 5 milioane de romani, alungați de regimul PSD-ALDE în afara României.

Ca în tari ca Spania, Italia, Anglia sau Germania, numărul secțiilor de votare a fost similar cu cel dintr-un orășel de provincie. Uită, septuagenarul Melescanu ca a dispus reducerea numărului de ștampile și a găsit chichița cu acea declaratie care trebuia completată că votezi doar pentru alegerile din România.

Toate aceste lucruri au fost premeditate de Meleșcanu, cu un singur scop: blocarea votului anti-PSD și ALDE din diaspora.

În cazul unui refuz de demisie sau în cazul in care nu este demis, soluția este ca romanii să crească presiunea în strada și sa nu se oprească până când acest individ nu pleacă.

Vin alegerile prezidențiale și vor proceda la fel. Meleșcanu nu poate fi moral organizator al alegerilor prezidențiale în Diaspora.

De la secretara lui Dragnea nu am decât o așteptare. Ca pentru 10 august, să facă secretariat în pușcărie, alături de șeful ei, Liviu Dragnea, care sigur s-ar bucura de revedere. Împreuna cu Sindile, Cucos și Paraschiv! Lupta continuă până la capăt cu regimul odios!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax