Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO ȘTIREA TA: Străzi și culturi din Micești, inundate. Canalul colector nu a mai făcut față

Publicat

YouTube video

Mai multe culturi agricole au fost distruse din cauza unui canal colector care nu mai face față, situat pe strada Zlatnei în cartierul Micești.

Imaginile surprinse miercuri, 5 iunie, de către un cititor Alba24, arată debitul mare de apă, care coboară dinspre pădure, în urma celor mai recente ploi torențiale.

canal colector

Mai mult, pe lângă culturile distruse și mai multe străzi din cartier sunt inundate din cauza canalului, în părerea cititorului ”prost proiectat de către primărie”.

”Culturi distruse de canalul colector prost proiectat de primărie, început și neterminat, lucrările fiind abandonate de vreo trei luni.

canal colector

Lucrare se afla în Micesti, acest canal colectând apa de pe strada Zlatnei și toată stăzile și canalele ce coboară dinspre pădure spre stradă.

canal colecto4

Pe lângă culturi se inunda și alte străzi din cartier deoarece prin acest canal se aduna un debit de apa, mai mare decât înainte și acestea se revarsă în vechiul canal, care pe lângă că nu face față mai este și infudat pe alocuri.

canal colecto4 5

Situație care este de ceva vreme, dar primăria nu pare să se grăbească să o rezolve”, a transmis cititorul Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax