Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: 24 de elevi din Alba, polițiști rutieri pentru o zi, la concursul ”Patrule Școlare în Acțiune”. CLASAMENT

Publicat

YouTube video

Elevii de la patru școli din Alba s-au întrecut, miercuri, la Alba Iulia, în domeniul circulației rutiere. Mai exact, 24 de elevi ai școlilor ”Avram Iancu” din Alba Iulia, ”Nicolae Drăgan” Galda de Jos, ”Avram Iancu” din Abrud și ”Ion Breazu” din Mihalţ au participat la concursul ”Patrule Școlare în Acțiune”, concurs în cadrul căruia au dirijat circulația rutieră, pe trecerea de pietoni, din fața Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

elevi rutieri

Printre cei 24 de elevi s-a aflat și Raluca, elevă din Mihalț, care este voluntară în patrula rutieră a școlii și care, mai mult de atât, pe viitor și-ar dori o carieră în poliție.

YouTube video

În urma jurizării, Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Alba Iulia și-a adjudecat locul I. Elevii au fost recompensați cu  premii constând în căşti audio wireless, boxe portabile wireless, baterii externe cu încărcare solară şi mouse-uri wireless, dar şi cu dulciuri și cu înghețată.

elevi rutiera

Clasamentul final:

Locul I – Echipajul Şcolii Gimnaziale ”Avram Iancu” Alba Iulia
Locul II – Echipajul Şcolii Gimnaziale ”Nicolae Drăgan” Galda de Jos
Locul III – Echipajul Şcolii Gimnaziale ”Avram Iancu” Abrud
Menţiune – Echipajul Şcolii Gimnaziale ”Ion Breazu” Mihalţ.

Echipele, formate din câte 6 elevi, antrenate de profesorii coordonatori Sorin Pop, Ioan Galdău, Claudiu Danciu și Mihaela Viorel și supravegheate de poliţişti, au dovedit cunoaşterea temeinică a regulilor rutiere, precum şi faptul că pot fi un sprijin real atât pentru colegii lor cât şi pentru poliţiştii rutieri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax