Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: CNAIR și Pizzarotti, criticați pentru întârzierea deschiderii tronsonului Lancrăm-Alba Iulia al autostrăzii A10

Publicat

YouTube video

Așa arată de la mare înălțime nodul rutier Sebeș, parte din lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, au scris reprezentanții Pro Infrastuctura pe contul lor de facebook. Aceștia critică constructorul Impresa Pizzarotti și oficialii CNAIR pentru că nu deschid circulației parțiale pe aproximativ 8 kilometri de autostradă, între Lancrăm și Alba Iulia Sud, pe bretelele scurte din nodul Sebeș, care ar fi rezolvat problema traficului între Sebeș și municipiul reședință de județ.

”Am explicat de nenumărate ori de ce tronsonul de 17 km de la Sebeș la Alba Iulia Nord nu va fi gata în 2019, în ciuda promisiunilor fanteziste ale autorităților făcute la început de an.

Insistăm de mai bine de jumătate de an ca antreprenorul general (Impresa Pizzarotti) și oficialii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să găsească soluțiile tehnice și birocratice necesare deschiderii parțiale a circulației în 2019 pe aproximativ 8 km între Lancrăm și Alba Iulia Sud, pe bretelele scurte din nodul Sebeș, scutind șoferii de traficul infernal dintre cele două orașe.

Din păcate, și această cerință a fost ignorată de CNAIR și constructor. Așa că trebuie să mai așteptăm, bară la bară, până vine 2020 și mai discutăm apoi…” au scris cei de la Pro Infrastructura pe Facebook.

Sursă video: Youtube Pro Infrastructura

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax