Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba Iulia care și-a omorât tatăl în bătaie, în ziua de Paști, a fost trimis în judecată. Ce pedeapsă riscă

Publicat

politia, nu treceti

Bărbatul din Alba Iulia, care și-a omorât în bătaie tatăl, chiar în ziua de Paști, a fost trimis în judecată pentru omor. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, F. Mihai, în vârstă de aproximativ 40 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi început o discuție în contradictoriu cu tatăl său, discuție care a degenerat rapid într-un scandal.

În timpul scandalului, tatăl l-ar fi lovit pe bărbat cu o farfurie în cap, iar în acel moment inculpatul s-ar fi năpustit asupra părintelui său și l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele.

Pentru fapta sa, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 10 și 20 de ani de închisoare. Mai mult, potrivit codului penal, dacă fapta este săvârşită asupra unui membru de familie, maximul special al pedepsei prevăzute de lege se majorează cu o pătrime.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ în ziua de Paște, la Alba Iulia. Bărbat arestat preventiv pentru că și-ar fi ucis tatăl în bătaie

În urma bătăii, tatăl ar fi suferit politraumatisme, sternul i-ar fi fost rupt și ar fi suferit o hemoragie internă, factori care au dus la decesul acestuia.

Bărbatul a fost reținut în noaptea crimei, în jurul orei 4.00, iar a doua zi a fost propus pentru arest preventiv pentru 30 de zile.

Momentan bărbatul se află în arest preventiv.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba

”În data de 28.04.2019, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în locuinţa sa din municipiul Alba Iulia, pe fondul consumului de alcool, al unui conflict spontan şi al unei puternice tulburări provocate de aplicarea unei lovituri în cap cu o farfurie şi zgârierea cu unghiile pe faţă de către tatăl său, inculpatul l-a lovit pe acesta, în mod repetat şi cu intensitate, cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi toracelui, cauzându-i astfel un politraumatism cu fracturi de stern, coaste, pneumotorax, ruptură hepatică şi hemoperitoneu, care în final a condus la decesul victimei, constatat  la orele 18.47 de către echipajul SMURD deplasat la fața locului.

Procurorul a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă”.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunlaului Alba dar încă nu a primit o primă dată de judecare, fiind în procedura de măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră preliminară.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax