Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Finalul de an școlar la grădinița Scufița Roșie, celebrat cu un concurs de pictură

Publicat

scufita rosie

Anul școlar la Grădinița cu program prelungit Scufița Roșie, din Alba Iulia s-a încheiat cu organizarea unui concurs local de desene, pictură și colaj intitulat ,,Copilărie fericită”.

Concursul a ajuns la a III-a ediție și a fost coordonat de educatoarele Bîzu Georgiana, Coman Maria Floare și Seician Maria iar celelalte educatoare din grădiniță s-au implicat în organizarea evenimentului prin amenajarea expoziției și evaluarea lucrărilor.

scufita rosie

Lucrările copiilor sunt pline de culoare, de fantezie și reflectă imaginația și creativitatea acestora în domeniul artei. Temele abordate reflectă frumusețea și candoarea vârstei: copilăria, natura, viața de familie, cercul de prieteni, locurile de joacă, activitatea din grădiniță și activitățile culturale specifice vârstei.

scufita rosie

Părinții copiilor au avut ocazia să admire lucrările expuse, mulți dintre ei descoperind cu încântare lucrările realizate de copiii lor.

scufita rosie

Comisia de evaluare a selectat cele mai reușite lucrări realizate de copii și a acordat diplome pentru premiile speciale, I, II și III.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax