Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Festivalul copiilor „Să cresc mare și sănătos”, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 din Alba Iulia

Publicat

La Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Nr. 12 din Alba Iulia s-a desfășurat joi, 13 iunie, cea de-a XI-a ediție a Festivalului copiilor „Să cresc mare și sănătos”. Pentru două ore, copiii grădiniţelor din Alba Iulia s-au întrecut în dansuri şi voie bună.

De altfel, „la butoane” s-a aflat prof. Veronica Suciu – directorul unităţii-gazdă, iar prezentatoarea spectacolului a fost prof. consilier Eugenia Ignat.

Festivalul este o încununare a activităților de euritmie desfășurate de grădinițele din Alba Iulia pe parcursul întregului an școlar și promovează mișcarea și dansul în rândul copiilor preșcolari.

Și în acest an, la Festivalul copiilor au participat aproximativ 350 de copii din unitățile de învățământ preșcolar din municipiul Alba Iulia. Începând cu ora 10:00, părinţii, bunicii, copiii şi cadrele didactice au putut urmări evoluţia preșcolarilor albaiulieni, care cu inocenţa specifică vârstei au prezentat dansuri moderne, Polka, vals, dans african, dans cu umbrelute, dansul majoretelor, dans turcesc și rock’ n roll. Toţi copiii au fost frumoşi şi veseli, iar la final, au fost recompensați cu aplauze generoase din partea publicului spectator dar și cu diplome și premii de către grădinița organizatoare.

Vremea însorită a contribuit din plin la succesul acţiunii, pe chipurile copiilor văzându-se bucuria trăirii acestor momente fericite.

Vezi AICI mai multe imagini.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax