Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolaie Moldovan s-a suspendat din funcția de city-manager al municipiului Alba Iulia. A plecat cu Hava la Bruxelles

Publicat

n

Nicolaie Moldovan a plecat din funcția de city-manager al municipiului Alba Iulia. El l-a însoțit pe Mircea Hava la Bruxelles și la Strasbourg, după preluarea de către acesta a mandatului de europarlamentar. Moldovan s-a suspendat deocamdată din funcția de la primărie.

Potrivit siteului Parlamentului European, noua funcție a lui Moldovan este aceea de asistent acreditat al lui Mircea Hava. Nicolaie Moldovan este considerat omul din spatele proiectelor europene atrase de Alba Iulia în ultimii ani, cu ajutorul cărora s-au realizat investiții masive în Cetatea Alba Carolina.

Totodată Moldovan este văzut ca unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Mircea Hava. În trecut, despre Moldovan s-a vorbit ca despre un posibil succesor al lui Hava în funcția de primar. Se pare însă că între timp, acesta a optat pentru Bruxelles.

Surse din primărie au declarat pentru Alba24 că în perioada următoare este posibil să plece și alți foști colaboratori apropiați de-ai lui Hava, care ar putea de asemenea să intre în echipa acestuia.

Nicolaie Moldovan câștiga foarte bine ca city-manager: 190.000 de lei în 2018. De asemenea, prin PFA-ul pe care îl deține, în aceeași perioadă a mai încasat 261.000 de lei. În total, veniturile sale au ajuns anul trecut la peste 100.000 de euro, mai mult decât va câștiga în noua sa funcție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 02.07.2019 at 15:57

    Eu inteleg autosuspendare cand ai o problema medicala, care nu iti permite sa-ti execiti functia. Dar asta vrea sa-si pastreze functia si daca nu mai face nimic. Oare o fi posibil ? Cred ca e posibil, ca astia si-au facut legile in asa fel incat si dupa ce putrezesc mai sunt pe functie. Si sa fim seriosi asta a cam ars gazul de pomana prin Primarie. Eu cand am vazut la tv. ce inseamna sa fi city-manager al Sinaei, am ramas cu un gust amar fata de ce este acest pseudocity-manager al municipiului. Taraie lalau !
    Du-te linistit acolo, ca amandoi nu faceti cat un pastarnac putred. Zucces !!

  2. dictatura bugetarilor

    miercuri, 03.07.2019 at 00:21

    100000 deceuro ca bugetar , la o primarie de mana a 3 a in Romania!
    Multi vor plange amarnic cand va veni nota de plata ptr dezmatul asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax