Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Bacalaureat 2019: Subiectele la Matematică și Istorie. Comunism, Evul Mediu și monotonia unei funcții

Publicat

examen bac

Elevii din România au susținut astăzi probele la Matematică și Istorie, în cadrul examenului de Bacalaureat 2019. Subiectele nu au fost încă făcute publice oficial, dar informații despre acestea au apărut deja.

Absolvenții de liceu care au susținut astăzi examenul de Bacalaureat la Istorie au avut ca cerințe Evul mediu și autonomiile locale, la subiectul al III-lea. La primul subiect, elevilor le-a picat un text despre comunism, iar la ultimele exerciții au avut de răspuns unor întrebări cu privire la “Criza orientală”, scrie edupedu.ro.

s

La Mate-Info, elevii au primit la primul subiect o intersecție de funcție, o probabilitate, un exercițiu de identitate trigonometrică și un exercițiu în care să arate că un numar e întreg. La al doilea subiect au primit o matrice, să calculeze determinantul și un polinom. La al treilea subiect au primit un exercițiu prin care să facă monotonia unei funcții și o integrală.

Subiectele de la Matematică, la Bacalaureat 2019, au fost structurate în trei părți. Fiecare dintre ele a valorat câte 30 de puncte, iar 10 puncte au fost acordate din oficiu. Pentru rezolvarea subiectelor la Matematică, elevii au avut la dispoziție trei ore.

Subiecte matematică

subiect-mate-m1-bacalaureat-2019-1

 

 

Sursă foto: huff.ro 

libertatea.ro

 

Știre în actualizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax