Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Flăcările au ieșit prin acoperișul chiliilor de la Mănăstirea Râmeț. Pompierii luptă cu focul, maicile se roagă pentru ei

Publicat

YouTube video

Pompierii luptă în continuare cu flăcările care au cuprins acoperișul chiliilor mănăstirii de la Râmeț, în urmă cu aproximativ 5 ore.

Situația a devenit dramatică după ce flăcările au ieșit prin acoperiș, odată cu pătrunderea aerului, după decopertare, până acum incendiul manifestându-se sub tabla acoperișului, unde ardea mocnit, fără flacără.

Vezi și: VIDEO DRONĂ: INCENDIU la Mănăstirea Râmeț. Arde acoperișul chiliilor pe o suprafață de aproximativ 400-600 de metri pătrați

Interventia pompierilor este îngreunată de materialele din compoziția acoperișului (cantități foarte mari de vată minerală) care emit o radiație termică foarte puternică.

Emoția este foarte puternică acolo. Maicile sunt speriate și s-au rugat pentru ca lăcașul de cult să nu fie distrus de flăcări și pentru pompierii care le ajută.

Aceștia fac tot ce pot. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a trimis la fața locului un număr foarte mare de oameni și tehnică de intervenție. Pompierilor din județul Alba le-au venit în ajutor și cei din Cluj (Turda).

Cu toții încearcă acum să lichideze incendiul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax