Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miercuri: Campionat de fotbal la Penitenciarul Aiud. Oaspeți, deținuți de la Târgu Mureș și Codlea

Publicat

Penitenciar Aiud

Penitenciarul Aiud găzduiește miercuri un campionat de fotbal la care vor participa și deținuți din Târgu Mureș și Codlea. Meciurile se desfășoară pe terenul de sport din incinta închisorii din Alba.

”Obiectivele activității sunt de a conferi utilitate timpului petrecut în detenție și de a atenua efectele negative ale detenției asupra persoanelor private de libertate.

Citește și FOTO: ACCIDENT MORTAL într-o comună din Alba. O fetiță care se deplasa pe bicicletă A DECEDAT după ce a fost lovită de o mașină

Practicarea, într-un cadru organizat, a activităților sportive de către deținuți contribuie atât la detensionare, cât și la dezvoltarea de atitudini și aptitudini pro-sociale, precum: respectarea regulilor și a adversarului, îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare, dezvoltarea capacității de a lua decizii responsabile, având în același timp marele avantaj că persoanele private de libertate au intrinsec motivația necesară de a participa”, transmit reprezentanții Penitenciarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax