Connect with us
Publicitate

CUGIR

”Dreptate pentru Robert”: petiție online pentru băiețelul de la Cugir, agresat și umilit. Val de indignare în urma violențelor

Publicat

minor cugir

O petiție online a fost inițiată în urma violențelor cărora le-a căzut victimă un băiat de 10 ani, din Cugir. Acesta a fost bătut și umilit de alți copii. Agresiunea a fost filmată și a ajuns în mediul online, stârnind valuri de indignare.

”Dreptate pentru Robert Constantin” se numește petiția, care pleacă de la premiza că minorii agresori nu vor păți nimic și acest lucru trebuie neapărat schimbat.

Vezi și: UPDATE – VIDEO: Violență extremă la Cugir. Băiețel bătut cu sălbăticie de alți copii. Poliția a deschis un dosar penal

”Robert Constantin este un copil de 10 ani care a fost agresat cu bestialitate de un grup de minori care în momentul actual trăiesc cu siguranța că nu vor păți nimic deoarece legile actuale nu prevăd pedepsirea infracțiunilor de orice fel comise de minori.

Prin aceasta petiție dorim ca legile să fie modificate și astfel să tăiem răul de la rădăcina și să nu creștem viitori infractori. ASTAZI ROBERT, MÂINE POATE FI COPILUL MEU SAU AL TĂU!!!” au scris inițiatorii petiției.

 

p

Un copil din Cugir a fost trântit la pământ, bătut și înjurat de către un grup de tineri. În timp ce îl agresau fără milă pe băiețelul fără apărare, copiii au filmat întreaga scenă.

Filmarea a stârnit un val de indignare în mediul online. Sute de oameni au comentat situația ceea ce a determinat autoritățile să deschidă un dosar penal. Copii agresori și părinții lor au fost invitați la sediul Poliției.

Tot la Cugir, a fost făcut public un alt caz, petrecut în urmă cu câteva zile. Un alt băiat a fost bătut de un adolescent, scena fiind de asemenea, filmată.

Multe alte situații similare se petrec zilnic însă nu sunt filmate, drept pentru care acestea nu ajung în atenția publică. Fenomenul agresiunilor de această formă (bully) între copii a ajuns la cote alarmante, avertizează o serie de organizații cu activitate în domeniul protecției copilului. 

Vezi și: UPDATE VIDEO: Un alt caz de violență între tineri la Cugir. Copil lovit cu picioarele în spate și palmele în cap, de un tânăr

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. MIRON

    duminică, 14.07.2019 at 13:19

    Copii fără minte, spuneți dumneavoastră, dar nu este adevărat sunt conștienti de faptele lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Părinții nu-i supraveghează și nici nu-i învață ce-i bine și ce nu.

  2. Netrepeiu lucretia

    duminică, 14.07.2019 at 21:56

    Ar trebui găsită o modalitate astfel încât aceștia să poată fi pedepsiți intr -un fel pentru faptele lor.Nu cred ca sunt chiar atat de inconștient ! Cred ca au știut destul de bine ce fac si daca nu sunt pedepsiți, faptele lor se pot repeta de către ei si chiar si de altii.deci sa se gaseasca o modalitate astfel încât aceste fapte sa poata fi pedepsite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax