Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Student al Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” din București, în practică la Jandarmeria Alba

Publicat

Un student din cadrul Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” București va desfăşura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, începând de luni, 22 iulie și până pe data de 2 august.

De loc, din județul Alba, Valentin Teoc a ales să-și continue studiile la Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București, arma jandarmi. Nu are militari în familie dar și-a dorit de mic copil să îmbrace uniforma de jandarm, să devină ofițer, cunoscând că deși mediul militar este unul riguros, îi va aduce nenumărate satisfacții și împliniri. A terminat anul trecut liceul, dar dorința de a ajunge să studieze pe băncile academiei, l-a ambiționat să se pregătească foarte bine atât pentru examenul maturității cât și pentru admiterea la facultate.

„În cadrul acestui stagiu de pregătire, studentul va desfăşura misiuni specifice Jandarmeriei Române, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice ale activităţii de ofițer jandarm, sub îndrumarea unui tutore profesional.

Îi dorim succes în viitoarea carieră și în anii de studenție!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax