Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Traficul pe DN7, în zona Dealul Negru – Dedulești, restricționat toată vara. Lucrările la șosea se termină doar în septembrie

Publicat

Cozi kilometrice și în această vară pe DN 7 în zona localității Dedulești de pe Dealul Negru. Traficul rămâne restricționat cel puțin până la jumătatea lunii septembrie, din cauza unor lucrări pe care Compania de Drumuri spune că nu le poate accelera.

Șoseaua a început să alunece și trebuie reparată. Iar pentru lucrări s-a închis o bandă de circulație, de pe sensul de mers spre Râmnicu-Vâlcea, pe o distanță de mai multe sute de metri.

Compania Națională de Drumuri confirmă faptul că traficul rutier pe DN 7 – zona Dedulești va fi toată vara la fel de aglomerat, din cauza ritmului în care se efectuează lucrările. Deși inițial reprezentanții CNAIR spuneau că lucrările, începute la sfârșitul lunii mai, nu vor dura mai mult de o lună, acum se pare că abia spre sfârșitul lunii septembrie vor fi gata.

Reamintim că, în urma unor alunecări de teren, începând cu data de 28 mai, CNAIR a impus restricțiile de circulație în zonă, pentru a se executa ”lucrări de consolidare la partea carosabilă, asigurare scurgere ape și refacere parapet”.

Astfel, șoferii care tranzitează zona și ajung pe DN 7 vor fi nevoiți să aștepte minute în șir la cozi kilometrice formate pe carosabil, la Dedulesti, lucru care deja nu mai reprezintă o noutate. De multe ori șoferii au semnalat traficul îngreunat din zonă, cu cozi de mașini întinse pe kilometri întregi.

Explicația CNAIR pentru prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor este că, între timp, în zonă a mai apărut încă o alunecare de teren, iar din această cauză a fost prelungit și termenul de finalizare a lucrărilor .

Astfel, toate autovehiculele care tranzitează zona, în ambele sensuri, sunt nevoite să circule alternativ, pe o singură bandă, rămasă deschisă. Au fost instalate și semafoare, dar asta nu rezolvă problema cozilor de kilometri întregi care se formează în zona șantierului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax