Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Vreau să merg la liceu, vă rog”, i-a spus Alexandra criminalului, în mașină. Noi detalii în cazul ororilor de la Caracal

Publicat

colaj criminal

”Vreau să merg la liceu, vă rog”, au fost printre primele cuvinte spuse de Alexandra către criminalul Gheorghe Dincă, când tânără s-a urcat în mașina de ocazie. Procurorii DIICOT au început de luni dimineața să reconstituie traseul făcut de Dincă, alături de viitoarea sa victimă. Familia îndurerată a fetei a aflat de la avocat detalii din cadrul anchetei, notează jurnaliștii de la libertatea.ro.

Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă.

Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci ”să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. ”Fata nu s-a speriat”, povestește el.

Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena. Procurorii au coroborat declarațiile răpitorului cu probele ADN găsite în mașină.

DIICOT a descoperit în mașină nu doar un cercel al Alexandra Măceșanu, ci și ADN-ul fetei pe banda adezivă care i-a fost lipită pe gură, în mașină. I-a imobilizat mîinile și apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la doar câțiva kilometri distanță.

sursă: libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax