Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criminalul din Caracal, audiat în dosarul unei fete găsite decapitate acum patru ani, la Craiova

Publicat

criminal caracal

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost audiat luni, într-un dosar de crimă rămas nesoluționat de patru ani, dezvăluie jurnaliștii de la libertatea.ro.

Dincă a fost audiat în cazul unei crime care a zguduit Craiova în 2015. Atunci, cadavrul unei fete de 17 ani, Alexandra Goghez a fost descoperit într-un parc din oraș. Capul fetei era decapitat și cadavrului îi lipsea o mână.

Procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Olt l-au audiat pe criminalul din Caracal, dar acesta nu a recunoscut nimic față de crima din Craiova.

Audierile de la DIICOT ale lui Gheorghe Dincă au luat ieri o pauză, pentru că suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii de aici au vrut să aibă o audiere propriu-zisă în privința unei crime care a zguduit Craiova în urmă cu patru ani.
Alexandra Goghez avea 17 ani și era din comuna doljeană Goiești. Era elevă în clasa a X-a la Colegiul „Gheorghe Chițu“ din Craiova, iar în timpul vacanţei de vară lucra ca ospătar la terasa „Ciobănașul”, aflată în parcul Romanescu din Craiova, cu contract de muncă de două ore pe zi, între orele 19.00 și 21.00.

Când era în oraş, Alexandra locuia la unchiul său, într-un apartament din cartierul Brazda lui Novac. Colegii de serviciu au mărturisit că Alexandra era o fire extrem de retrasă și nu le făcea confidenţe.

Fata se refugia în discuțiile la telefon, povestesc prietenele. Alexandra a fost văzută ultima oară marţi, 28 iulie 2015, în jurul orei 23.50, când și-a terminat tura.

De obicei, pleca singură de la terasă, pe o alee principală, către ieșirea din parc de pe bulevardul 1 Mai. Numai în seara de 28 iulie a plecat pe o alee lăturalnică, care duce spre spatele parcului.

Fata nu a mai ajuns niciodată acasă, iar pe 31 iulie părinţii ei i-au anunţat dispariţia la Poliţie.

Cum a fost căutată adolescenta dispărută? Nicicum. Pentru Alexandra nu a fost dat nici măcar un comunicat înspre presa locală, ceea ce însemna un minim efort din partea poliţiei, pentru o găsi!

Mai mult, la sesizarea dispariţiei fetei, părinţii au menţionat că ea a fost văzută ultima oară în zona Parcului Romanescu. Dar poliţia nu a verificat atunci parcul, care o suprafaţă de 96 de hectare.

Pe 15 august 2015, la o lună după dispariție, cadavrul fetei a fost găsit întâmplător de localnic, într-o zonă cu vegetație bogată din parc, la câteva sute de metri de terasa la care lucra.

În presa locală au apărut informaţii conform cărora trupul fetei a fost devorat de câini, iar atunci când a fost descoperită lipseau capul şi un picior.

Cauza decesului nu a putut fi stabilită, din cauza stării avansate de putrefacție a cadavrului. Medicii legiști nu au descoperit leziuni osoase sau alte leziuni vizibile care să indice o cauză a decesului. Nici analizele histopatologice nu au adus informații relevante.

Dosarul în care este cercetată uciderea Alexandrei Goghez a rămas nesoluționat, de patru ani. Azi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a confirmat pentru Libertatea audierea, spunând că ”a fost decizia procurorului de caz ca Gheorghe Dincă să fie audiat în dosarul penal deschis ce are ca obiect moartea din 2015 a Alexandrei Goghez”.

sursă: libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 30.07.2019 at 22:31

    In patru ani ce au cercetat militienii ? Acum ii pun in carca astuia toate crimele din tara, ca asa vreau ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax