Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Manifestare la Alba Iulia după crima de la Caracal. Mesaj către instituțiile statului: ”Voi le-ați ucis”

Publicat

YouTube video

În jur de 20 de persoane s-au adunat marți,în jurul orei 19.30, în fata Instituției Prefectului și a Consiliului Județean Alba, pentru a manifesta împotriva instituțiilor statului care, din punctul acestora de vedere nu și-au facut treaba, în cazul îngrozitoarei crime de la Caracal.

Manifestantii au avut un banner cu mesajul ”Voi le-ați ucis”,  pe care l-au întins pe jos, cu fața către cladirea celor 2 instituții.

manifest

Oamenii si-au aratat indignarea față de institutiile statului și a serviciului 112, pe care le consideră în egală măsură la fel de vinovate ca și criminalul Gheorghe Dincă, pentru moartea Alexandrei și dispariția Luizei.

manifest alba iulia

Mai mult, o femeie din Alba Iulia care locuiește în Italia, a venit la manifestație alături de fiica sa.

Aceasta este oripilată de ceea ce s-a întamplat la Caracal și a declarat ca se teme pentru siguranța ei, dar mai mult pentru siguranța fiicei. Aceasta a mai spus că ”nepasarea a ucis-o pe Alexandra”.

protest

De asemenea, manifestanții îi considera vinovați și pe membrii guvernului PSD care au modificat legile justiției din Romania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax