Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi cercetări la ”Casa groazei” din Caracal. Vor fi sparte gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă

Publicat

Anchetatorii DIICOT au mers din nou la ”Casa groazei” din Caracal, unde, în prezența lui Gheorghe Dincă, sunt reluate cercetările la fața locului.

Investigatorii au să spargă gropile betonate, potrivit digi24.ro.

UPDATE: Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a declarat că în timpul audierilor din noaptea de joi spre vineri, Gheorghe Dincă a oferit noi indicia, ce vor fi valorificate în cadrul anchetei. Potrivit acesteia, a fost emis un nou mandat de percheziţie, în urma preluării dosarului de la DIICOT Craiova la DIICOT Bucureşti.

„În baza unui nou mandat de percheziție am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la DIICOT ST Craiova la Structura Centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică complexă și amănunțită, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, Institutul Național de Criminalistică, precum și cu Serviciul Criminalistic din Poliția Capitalei. Când vorbesc de o acțiune complexă, de o cercetare complexă, mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. De asemenea, se va avea în vedere și vor fi verificate și gropile acelea cu beton și ciment după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective”, a spus Porime, citată de digi24.ro

Testul poligraf de la sediul IGPR, la care urma să fie supus Gheorghe Dincă, va fi amânat pentru o dată ulterioară.

Vezi și Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi care i-au trimis pe polițiști la adrese greșite

Gheorghe Dincă a fost audiat din nou, în noaptea de joi spre vineri, de către procurorii DIICOT, structura centrală, care au preluat ancheta. Inculpatul şi-a menţinut declarațiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Expertiza psihiatrică va fi făcută săptămâna viitoare.

Dincă a fost consultat medical, joi, la INML.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax