Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Oseminte carbonizate și cenușă, găsite într-o pădure lângă Caracal. Dincă susține că acolo ar fi aruncat cadavrul Luizei

Publicat

Anchetatorii au găsit oseminte într-o pădure din apropiere de Caracal. Gheorghe Dincă susține că acolo ar fi aruncat cadavrul Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a lui Dincă. Polițiștii de la Omoruri și procurorii fac acum căutări în zonă, potrivit informațiilor Digi24.

UPDATE 1: În pădurea de lângă Caracal, au fost găsite oseminte carbonizate și cenușă, potrivit surselor digi24.ro. Dincă susține că aceste oseminte aparțin Luizei.

UPDATE: Locația în care anchetatorii au făcut noi căutări, Gheorghe Dincă a fost adus sub escortă, a intrat în pădure, a vorbit cu anchetatorii, apoi, cu puțin timp înainte de ora 17.00, a fost condus de poliție spre locuința sa. Proveniența rămășițelor va fi stabilită prin expertiză. Tot luni după-amiaza, autoritățile au căutat mai bine de 4 ore, inclusiv cu detectorul de metale, telefonul Luizei despre care Dincă precizase că l-a aruncat în zona respectivă. Telefonul nu a fost găsit.

Avocatul familiei Luizei: ”Omul ăsta (n.r. – Dincă) spune și anumite adevăruri, dar și minte foarte mult. Este învățat cum să mintă. De data aceasta a fost adevărat. Nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă”.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani dispărută săptămâna trecută. Dacă în cazul Alexandrei sunt probe ADN care dovedesc prezența fetei în casa principalului suspect, în cazul Luizei, anchetatorii nu au avut până acum decât mărturia lui Dincă.

Principalul suspect în cazul Caracal i-a dus pe anchetatori și pe piste false. El a mai declarat că ar fi aruncat corpul fetei ba în Olt, ba în Dunăre, ba într-un lac din apropiere de Caracal, dar că nu își amintește exact unde. 

Dincă începe acum să le spună mai multe anchetatorilor. El a declarat, potrivit informațiilor Digi24, că a ucis-o pe Luiza și a încercat să scape de cadavru aruncând rămășițele undeva în zona pădurii de lângă Caracal.

Rămășițele urmează să fie expertizate, pentru a se determina cu certitudine dacă au sau nu legătură cu cazul Caracal.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax