Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un pensionar din Ocna Mureș, care a spart un dozator de lapte, a fost condamnat la închisoare cu executare. Cât a reușit să fure

Publicat

lapte

Un pensionar din Ocna Mureș care a spart un dozator de lapte și a reușit să fure 870 de lei, din compartimentul cu bani al aparatului a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, de către magistrații Judecătoriei Aiud. 

Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat în luna iulie 2019, s-a petrecut în urmă cu un an.

Atunci, F. Arghil, născut în 1955, în Ocna Mureș, potrivit rechizitoriului întocmit de către procurori, în jurul orei 18.00 a încercat ”să deschidă compartimentul cu bani al dozatorului, cu ajutorul unei chei, nereușind, după care a forțat sistemul de închidere al compartimentului, trăgând cu putere de marginile ușii, care a cedat, apoi a sustras toți banii existenți în acel compartiment, rezultați din vânzarea laptelui până în acel moment.”

Mai mult, în timpul nopții, ”inculpatul a revenit în același loc, unde proprietarul dozatorului de lapte remediase între timp sistemul de închidere forțat anterior și realimentase cu lapte dozatorul, și, folosind aceleași manopere, a sustras toți banii existenți la acel moment în compartimentul cu bani al dozatorului”, se mai arată în motivarea instanței. 

Faptele inculpatului au fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Bărbatul este recidivist și  a mai fost condamnat în 2014, tot de judecătoria Aiud, la 3 ani și 5 luni de închisoare, pedeapsă pe care a executat-o până în 2016, când a fost eliberat condiționat cu un rest de 801 zile de închisoare. 

Pentru spargerea dată la tonomatul de lapte, Arghil a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare și confiscarea a 127 de lei. 

Decizia hotărâtă de magistrații Judecătoriei Aiud, din data de 12 iulie a fost contestată de bărbat și dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, iar un prim termen de judecată este fixat pentru data de 16 octombrie. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax