Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turiști din Alba Iulia, blocați toată noaptea pe o autostradă în Bulgaria. Autocarul cu care se întorceau din Grecia s-a stricat

Publicat

Mai mulți turiști din Alba Iulia au rămas, sâmbătă noapte, pe o autostradă din Bulgaria, după ce autocarul cu care se întorceau din vacanța din Grecia, s-a defectat.

Oamenii se întorceau din stațiunea grecească Paralia Katerini și ajunseseră în Bulgaria când autocarul lor nu a mai funcționat din cauza unor probleme la partea electrică. Aceștia au fost nevoiți să aștepte, toată noaptea, pe banda de urgență a unei autostrăzi bulgărești, sosirea unui alt autocar. Agenția de turism prin care a fost contractată excursia se numește Nord Travel și este din Cluj Napoca.

UPDATE: Turiștii au fost preluați abia azi dimineață după ora 7:30, de un autocar trimis de la Sofia, care îi va duce la București.

A fost o noapte de coșmar pentru ei, petrecută pe banda de urgență a unei autostrăzi din Bulgaria, cu rezervele de apă pe terminate, fără mâncare și în nesiguranță.

”Suntem obosiți și supărați. În două ore trebuia sa fim acasă” ne-a trasmis Cristina C, una dintre persoanele care a stat peste zece ore pe autostradă.

”Ne-au mințit toată noaptea ca vine un autocar și ne va duce în PECO pentru siguranța noastră”- ne-a scris o altă persoană aflată în autocar. ”Acum suntem pe un autocar care a fost trimis din Sofia sa ne ducă în București. Aseară și ghidul și șoferii au fost depășiți de situație.”

Știrea inițială:

Mai mulți turiști din Alba Iulia au rămas, sâmbătă noaptea, pe o autostradă din Bulgaria, după ce autocarul cu care se întorceau din vacanța din Grecia, s-a defectat.

Oamenii se întorceau din stațiunea grecească Paralia Katerini și ajunseseră în Bulgaria când autocarul lor nu a mai funcționat din cauza unor probleme la partea electrică. Aceștia au fost nevoiți să aștepte pe banda de urgență a unei autostrăzi bulgărești, sosirea unui alt autocar.

Aproape de miezul nopții, o cititoare Alba24 ne-a transmis că oamenii așteptau deja de 4 ore, iar șansele de a fi preluați prea curând erau foarte mici.

”Venim din Paralia Katerini, autocarul de la agenția Nord Travel s-a stricat pe autostradă în Bulgaria. E ora 12 noaptea, stăm de 4 ore și nu se știe cât vom mai sta.

Suntem 45 de persoane. Soluția găsită de reprezentanții agenției a fost să se preia 20 de persoane din autocar și să fie mutate în altul, în special persoane din București și Cluj Napoca, deoarece autocarul care are locurile libere are ruta București-Brașov-Târgu Mureș-Cluj Napoca.

Ni s-a comunicat că dacă vrem să mergem așa, ne descurcăm singuri din Târgu Mureș sau Cluj Napoca spre Alba Iulia. Altă varianta este să așteptăm să vină alt autocar din București, cine știe când. Nu au în calcul tractare auto și service, au spus ca vor să ajungem în țară.

Biletul pe care l-am cumparat este pe ruta Alba Iulia-Paralia Katerini și retur. Acum stăm pe banda de urgență, se pare ca defecțiunea este electrică și nu se poate remedia” ne-a transmis Cristina C., o cititoare a ziarului Alba24.ro.

Foto: Petre Câmpean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax