Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Șapte voleibaliste ale campioanei României Volei Alba Blaj, la startul Campionatului European

Publicat

Vineri începe turneul final al Campionatului European de Volei feminin, care se va desfășura în perioada 23 august – 8 septembrie 2019, în Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia. Campioana României, Volei Alba Blaj, are șapte reprezentante la această ediție, cel mai mare număr de la înființarea clubului: Ioana Baciu și Ramona Rus (România), Bianka Buša, Maja Aleksić și Silvija Popović (Serbia), Sanja Popović-Gamma (Croația) și Anastasiya Bezsonova (Azerbaidjan). Femke Stoltenborg (Olanda) nu a fost reținută în lotul pentru turneul final și se va alătura lotului Volei Alba Blaj la sfârșitul acestei săptămâni.

România (foto) va juca în grupa C, de la Budapesta, și va debuta astăzi, de la ora 18:30, împotriva vicecampioanei Europei, Olanda.

„Pentru noi, grupa C este și cea mai interesantă, din două motive: este grupa României și grupa în care se vor înfrunta patru dintre jucătoarele campioanei României. De aceea, meciurile România – Croația, România – Azerbaidjan și Croația – Azerbaidjan vor fi deosebit de atractive pentru suporterii noștri. Din grupa de la Budapesta mai fac parte Ungaria și Estonia. Primele patru echipe se califică în faza a doua a competiției, acesta fiind și obiectivul naționalei României.

O altă grupă de urmărit pentru suporterii Volei Alba Blaj este și grupa A, de la Ankara (Turcia), acolo unde mare favorită este campioana mondială și europeană, Serbia, echipă ce are în componență trei voleibaliste ale campioanei României. Serbia le va avea ca adversare pe Finlanda, Bulgaria, Franța, Grecia și Turcia”, au transmis reprezentanții echipei din Blaj, pe pagina de Facebook.

Iată programul meciurilor României la Campionatul European de Volei feminin:

  • Vineri, 23 august, ora 18:30: România – Olanda;
  • Sâmbătă, 24 august, ora 21:30: România – Ungaria;
  • Duminică, 25 august, ora 19:00: România – Estonia;
  • Marți, 27 august, ora 21:30: România – Croația;
  • Joi, 29 august, ora 16:30: România – Azerbaidjan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax