Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Garnitură de tren cu 40 de vagoane pline cu lemn, oprită în gara Teiuș, de poliția din Alba. Probleme cu documentele de însoțire

Publicat

lemn

Polițiștii Serviciului Transporturi Alba au indisponibilizat o garnitură de tren care transporta material lemnos. Din verificări a rezultat că documentele de însoțire a materialului lemnos nu erau completate în conformitate cu prevederile legale.

La data de 22 august 2019, polițiștii Postului de Poliție Transport Feroviar Teiuș din cadrul Serviciului Județean Poliție Transporturi Alba, au verificat o garnitură de tren, sosită stația CFR Teiuș, care transporta, în 40 de vagoane, material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că garnitura de tren, provenită din Slovacia, ar fi trebuit descărcată în Stația CFR Vințu de Jos, conform mențiunilor din avizele de însoțire a mărfii, însă aceasta și-a continuat drumul spre județul Covasna, fără ca transportul să fie însoțit de documente legale, pentru această rută.

Întreaga cantitate de material lemnos ( aproximativ 1.600 de metri cubi) a fost indisponibilizată, iar în perioada imediat următoare, cu sprijinul Gărzii Forestiere Alba, va fi măsurată, urmând să fie luate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.     

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax