Connect with us
Publicitate

BLAJ

Tâlhărie în Blaj: Tânăr reținut după ce a furat bani dintr-o firmă și a lovit un angajat

Publicat

catuse

Un tânăr din Blaj a fost reținut pentru tâlhărie. Acesta a sustras bani din incinta unei firme și, pentru că a fost surprins de un angajat, în încercarea de a-și asigura scăparea, l-a lovit.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În 5 septembrie, în jurul amiezii, ar fi pătruns, fără drept, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din Blaj de unde ar fi sustras o borsetă în care era suma de 1.180 lei.

În timp ce încerca să părăsească punctul de lucru, bărbatul a fost surprins de către un angajat al societății, pe care, pentru a-și asigura scăparea, l-a agresat, lovindu-l cu palma peste față.

Tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax