Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ”Înger păzitor”, cel mai nou videoclip al Andreei Bălan, filmat la Castel Martinuzzi. Sesiune foto ”trash the dress”

Publicat

Andreea Bălan și-a lansat cel mai nou videoclip, filmat în județul Alba, la Domeniile Mar’tinutzi. Andreea Bălan și-a folosit rochia de mireasă pentru a filma la Domeniile Mar’tinutzi, prilej cu care a realizat și o serie de fotografii ”trash the dress”.

Aceasta s-a cununat religios duminică, 15 septembrie cu actorul George Burcea.

YouTube video

”Dragilor, tocmai am lansat “Înger Păzitor”, una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire. Spune povestea noastră, dar și a voastră”, a scris Andreea pe contul său de Facebook.

Cu prilejul cununiei civile, artista a mărturisit că a plâns, pentru că în timpul ceremoniei i-a trecut „toată viaţa prin faţa ochilor”. Un alt motiv care a emoţionat-o până la lacrimi pe artistă a fost prezenţa bunicii sale în vârstă de 84 de ani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax