Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A decedat și cea de-a doua victimă a accidentului de lângă Blaj, șoferul mașinii. Inițial părea că a fost rănit ușor

Publicat

A doua victimă a accidentului de sâmbătă, produs la Iclod, aproape de Blaj, a decedat duminică la Spitalul Județean de Urgențe din Alba Iulia, deși inițial autoritățile anunțaseră că a fost rănit ușor.

Surse din cadrul instituției medicale au declarat pentru Alba24 că acesta suferise traumatisme toracico-abdominale și un traumatism cranian. 

La ora 11,16, pe Strada Principala din localitatea Iclod, un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de mers înapoi, pentru a întoarce, fără să se asigure, moment în care a ieșit în afara drumului, căzând cu autoturismul într-o râpă cu o diferență de nivel, față de drum, de 100 de metri, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, iar conducatorul auto și o femeie, de 63 de ani, pasageră în autoturism, au fost aruncați în afara acestuia și au suferit leziuni corporale.

 Din păcate, în urma traumatismelor suferite, femeia a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul s-a stins și el, a doua zi. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax