Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Stanciu, ”atacat” cu pahare de fanii Borussiei Dortmund. Cum a reacționat fotbalistul român

Publicat

n

Nicolae Stanciu a fost ”atacat” de fanii Borussiei Dortmund cu pahare, la un corner pe care mijlocașul român se pregătea să îl execute, după un sfert de oră din partida disputată în Cehia. S-a întâmplat în timpul meciului Slavia Praga – Borussia Dortmund.

Românul nu s-a complicat, a scos paharele de pe teren și nu a intrat în conflict cu suporterii Borussiei, fără a-i întărâta și mai tare. El a executat apoi cornerul, unul care nu a avut însă niciun rezultat pe tabelă.

Nicolae Stanciu a avut parte de un tratament ostil și la partida Sparta – Slavia. La revenirea pe Generali Arena, stadionul fostei sale echipe, Sparta Praga, fanii gazdelor i-au creat o atmosferă de-a dreptul ostilă mijlocaşului român.

Deoarece Stanciu a fost jucătorul Spartei înainte să ajungă la Slavia, iar cele două sunt rivale istorice, suporterii echipei gazdă i-au pregătit o primire „specială”. Aceştia au afişat bannere în care apăreau cuvinte precum „şobolan”, „trădător”. Pe unul dintre acestea era scris „Stanciu = Iuda”.

Mai mult decât atât, la începutul meciului, aceştia au aruncat cu şerpi şi şobolani de pluş, deoarece Stanciu a ales să semneze cu Slavia. Totuşi, echipa mijlocaşului român, care a fost huiduit tot meciul, s-a impus cu 3-0 şi îşi continuă debutul excelent de campionat.

Sursă: Digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax