Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorii la puncte și prin knockout, pentru luptătorii de kickbox din Alba Iulia, la ”Cupa Armura” de la Bistrița

Publicat

kickbox

Patru luptători de kickbox din Alba Iulia, de la Clubul ”Revolution Academy” au participat sâmbătă la ”Cupa Armura” – o gală de kickbox pentru cluburi și cei pasionați de sporturile de contact.

Cristian Marcu, Ștefan Costea, Paul Tolas și Cătălin Bera au urcat în rigul sălii polivalente din Bistrița și au reușit să câștige mai multe meciuri, atât prin decizia arbitrilor, cât și prin knockout.

Cristian Marcu a luptat la categoria 60 de kilograme, la seniori și s-a clasat pe locul 1, după un meci câștigat la puncte.

Ștefan Costea a reușit să se claseze tot pe locul întâi la categoria 75 de kilograme, după ce a câștigat două meciuri, unul la puncte, iar altul prin abandonul adversarului.

Paul Tolas a luptat în trei meciuri, din care a reușit un câștig prin knockout, un meci câștigat la puncte și o înfrângere, tot la puncte. În urma meciurilor, acesta s-a clasat pe locul al doilea, la categoria 60 de kilograme.

Cătălin Bera a luptat la categoria 65 de kilograme, dar a pierdut prin knockout.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax