Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accidentul care a blocat total DN 1 mai bine de 8 ore: Ce s-a întâmplat cu tânărul care a zburat prin geam, în râul Olt

Publicat

Miercuri dimineața, în jurul orei 6:00, un TIR a lovit un cap de pod pe DN 1, în zona localității Bradu din Sibiu. În momentul impactului deosebit de puternic, TIR-ul a luat foc. Pasagerul din dreapta, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a sărit din cabină în râul Olt și a fost căutat de scafandrii ISU. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de 8 ore.

UPDATE, ora 16:00 – Echipa de scafandrii a găsit trupul bărbatului căzut în Olt în urma unui accident rutier în Bradu. Din păcate acesta a fost găsit decedat.

Traficul în zonă a fost reluat pe ambele sensuri în jurul orei 14:15, după ce de la ora 06:00 a fost blocat total în urma unui accidentului deosebit de grav. Potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier a fost reluat, în condiții  normale, pe DN1 (E70) Sibiu –Brașov, la ieșirea din localitatea Bradu, județul Sibiu. Din cauza restricției, în zona acccidentului se circulă în colonă, pe mai mulți kilometri.

În momentul în care TIR-ul a lovit capul de pod și a luat foc, era condus de un șofer de 33 de ani din București. Pe locul din dreapta se afla cel de al doilea șofer, de 27 de ani, tot din București.

Acesta a fost de negăsit din momentul accidentului, iar anchetatorii au mers pe două ipoteze despre cum tânărul de 27 de ani a ajuns în râul Olt.

Potrivit primei ipoteze, cei doi șoferi tocmai se schimbaseră în Bradu, iar tânărul se afla pe locul din dreapta, fără centură și a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului. A doua ipoteză ar putea fi că acesta, în încercarea de a ieși din cabină, a căzut în râu. În urma impactului, cabina TIR-ului a rămas suspendată peste pod, iar afară era noapte.

TIR-ul venea din Austria și transporta produse lactate. Cei doi șoferi făcuseră pauză la Bradu și s-au schimbat la volanul autotrenului. Urmau să ajungă în Ploiești, unde marfa trebuia descărcată la unul din magazinele Lidl.

sursa, foto: Facebook, Info Trafic 24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax