Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Asfaltări la Teiuș, pe drumul ce face legătura cu zona turistică Râmeț, afectat de lucrările la rețeaua de apă

Publicat

La Teiuș se fac asfaltări pe principala arteră de acces către Stremț și zona turistică Râmeț. Operațiunile au fost necesare după ce drumul a fost deteriorat în urma lucrărilor la rețeaua de apă.

”Se toarnă covor asfaltic nou pe strada Avram Iancu, afectată de lucrările pentru realizarea sistemului de canalizare și înlocuire a conductelor de apă potabilă. Lucrarea este executată de SC DPL SA ALBA, iar finanțarea este asigurata de Consiliul Județean Alba, al cărui reprezentant – președinte Ion Dumitrel, a avut un rol determinant în reabilitarea acestui drum, ce deservește orașul nostru și zone pline de un pitoresc aparte – comuna Stremț, făcând și legătura cu un obiectiv deosebit de căutat și promovat – Mănăstirea Râmeț”, transmit reprezentanții primăriei.

Este vorba despre strada Avram Iancu, ce se continuă cu DJ750 C – Valea Mănăstirii.

”Este un exemplu de bună practică administrativă, pentru care Primăria orașului Teiuș, prin primarul Mirel Vasile Hălălai, are un cuvânt binemeritat de inițiatorii si susținătorii acestui proiect. Mulțumim!”, mai precizează sursele citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax