Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au spart un local și au cheltuit banii furați la jocuri de noroc. Patru tineri din Alba Iulia, reținuți de polițiști

Publicat

sala jocuri de noroc

Patru tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști după ce au spart un local public și au furat 4.200 de lei. Banii furați i-au cheltuit la jocuri de noroc, în Alba Iulia și în Zlatna.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 noiembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii din Zlatna, i-au identificat pe 4 tineri, din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, care sunt bănuiți de furtul sumei de 4.200 de lei, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată de către reprezentantul unui local public din municipiu, în dimineața zilei de 7 noiembrie 2019.

Se pare că, în noaptea de 6/7 noiembrie, cei 4 tineri ar fi forțat ușa din spatele localului, iar în timp ce unul dintre ei s-a asigurat că nu sunt observați, ceilalți 3 ar fi sustras suma de 4.200 de lei.

Din cercetări a rezultat că, în aceeași noapte, tinerii ar fi cheltuit banii furați, în mai multe localuri din Alba Iulia și Zlatna, la jocurile de noroc.

Aceștia vor fi prezentați, în cursul zilei de azi, 8 noiembrie, în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax