Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O minoră DISPĂRUTĂ a pus pe jar polițiștii din Sibiu. Era plecată în Alba la un băiat cunoscut pe internet

Publicat

politie noaptea

O minoră de 15 ani, din localitatea Cristian, județul Sibiu a pus pe jar oamenii legii după ce a fost declarată dispărută de către sora mai mare.

Dispariția a fost raportată joi, 7 noiembrie, când o tânără de 17 ani a declarat că sora mai mică a plecat miercuri de acasă și nu s-a mai întors.

După o zi de cercetări intense, vineri seara, minora dispărută, C.C. s-a prezentat singură la o secție de poliție din Sibiu și a declarat că a plecat de bună voie în județul Alba, la domiciliul unui tânăr pe care l-a cunoscut în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare. 

Dispariția

La data de 7 noiembrie o adolescentă în vârstă de 17 ani  a sesizat în scris Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 6 noiembrie a.c., între orele 15,00 – 19,00, sora sa,  C. C., în vârstă de 15 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cristian, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni, au anunțat polițiștii de la IPJ Sibiu joi.

Deznodământul

Minora C. C. s-a prezentat în cursul acestei seri la sediul Politiei Municipiului Sibiu. Din primele cercetari rezulta că aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni. A declarat că a plecat voluntar în județul Alba, la domiciliul unui tânăr pe care l-a cunoscut cu cateva luni în urma pe rețelele de socializare, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, vineri 8 noiembrie. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax