Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de omor: O tânără a fost înjunghiată de fostul iubit, în farmacie. Acesta s-a rănit apoi cu același cuțit

Publicat

O tânără de 17 de ani a fost înjunghiată cu un cuțit de către fostul iubit într-o farmacie din Târnăveni. Agresorul s-a rănit apoi cu același cuțit, la gât. Ambii au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Mureș, luni, în jurul orei 10.56, Poliţia municipiului Târnăveni, a fost sesizată prin Apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăţi comerciale, despre faptul că în incinta unei farmacii de pe raza localităţii Târnăveni ar fi avut loc o agresiune.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că o tânără, de 17 ani, din municipiul Târnăveni, ar fi fost agresată de către fostul concubin, un tânăr, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, cu un obiect înţepător, provocându-i-se mai multe leziuni la nivelul corpului.

Ulterior, bărbatul şi-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul gâtului, cu acelaşi obiect înţepător, ambii fiind transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax