Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CEX PSD cu scandal și urlete de se aude din curtea partidului. Dăncilă ar fi vrut să renunțe la candidatură

Publicat

dancila

Marți, Comitetul Executiv Național (CEX) PSD s-a reunit la sediul central pentru a analiza și discuta rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale, dar și pentru a stabili strategia din turul al doilea. Din câte se pare, în timpul CEX-ului, spiritele s-au încins și se urlă atât de tare încât se aude din curtea partidului.

Potrivit unor surse participante la discuție, citate de ziarul G.4media.ro, Viorica Dăncilă a fost extrem de deranjată de afirmațiile pe care le-ar fi făcut europarlamentarul Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, și șeful PSD Olt.

De asemenenea, potrivit unor surse digi24.ro, Dăncilă ar fi zis că renunța la candidatura la alegerile prezidențiale, dacă este subestimată și jignită de colegi.

”Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese”, i-a reproșat Dăncilă lui Manda.

În replică, Olguța Vasilescu a spus că renunță la funcția de coordonator al campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, fiindcă ei doi ”sunt o familie”.

La Olt, Viorica Dăncilă a obținut 36,7% din voturi la alegerile de duminică, unul dintre cele mai bune scoruri din țară obținute de PSD.

Tot în cadrul ședinței CEX, liderii PSD au decis excluderea din partid a parlamentarilor care au votat învestirea guvernului Orban: deputatele Cristina Burciu și Elena Hătău și senatorul Eugen Gioancă.

De asemenea, primarul Bacăului, Cosmin Necula, a fost exclus și el din partid pentru că a zis că social-democrații se fac de râs cu Viorica Dăncilă.

Mai mult, potrivit digi24.ro, surse din cadrul ședinței susțin că Viorica Dăncilă plânge, din cauză că se consideră jignită de afirmațiile făcute de unii dintre liedrii bărbați ai partidului în cadru neoficial.

Un reproș de acest fel i-ar fi fost adresat lui Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu. Manda ar fi folosit o exprimare jignitoare la adresa Vioricăi Dăncilă, de care a aflat aceasta. 

Președintele PSD a avut o cădere nervoasă în timpul ședinței, a început să plângă și a vrut să plece din CEX. De asemenea, Viorica Dăncilă ar fi spus că renunță la candidatura la alegerile prezidențiale, dacă este subestimată și jignită de colegi. Ea le-a reproșat liderilor PSD că „au fost plecați în vacanță” în timpul campaniei. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit marţi, la ora 16:00, pentru a analiza rezultatele obţinute în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi pentru a stabili strategia în cazul celui de al doilea tur.

sursă g4media.ro, digi24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax