Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în județ în 15 noiembrie. Pleacă ploaia, vine din nou soarele, cu maxime de 18 grade Celsius

Publicat

toamna

După ploaia de joi noapte, se întorc temperaturile plăcute. La Alba Iulia, ziua de vineri va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de 18 grade Celsius (temperatură resimțită 20 de grade).

Sunt totuși ceva șanse de ploaie în prima parte a zilei, până la prânz, dar după aceea va fi foarte cald pentru această perioadă. Spre seară, va fi de asemenea plăcut afară, cu temperaturi de aproximativ 9 grade Celsius.

La fel va fi și la Sebeș, unde seara va fi chiar mai cald decât la Alba Iulia. Maxima zilei va fi atinsă la ora 14, când se vor înregistra 18 grade Celsius. La fel se va întâmpla și la Blaj: vremea va fi caldă iar șansele de precipitații se vor epuiza după prânz. 

Și la Aiud este posibil să plouă în cursul dimineții. Sunt șanse de precipitații de până la 40% la ora 9 dimineața, dar acestea vor scădea treptat iar după amiază va fi soare și plăcut. 

Maxime de 16 grade Celsius vor fi pe parcursul zilei la Ocna Mureș. Posibilitatea de a ploua în cursul dimineții, există și acolo, până în jurul orei 10.00. 

La Abrud va fi ușor mai ”răcoare”: maximele zilei vor fi de 15 grade Celsius, iar minimele de 4 (pe parcursul nopții). Cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei. O situație similară se înregistrează la Câmpeni, dar și la Baia de Arieș unde dimineața va ploua trecător, dar ulterior temperatura va urca.

La Cugir vor maxime de 17 grade Celsius (la ora 14) și minime de 8 grade în timpul nopții. Orice șansă de ploaie va dispărea după ora 12.00.

Temperaturile înregistrate în județ sunt cu aproximativ 10-12 grade mai mari decât cele normale în această perioadă a anului. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax