Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Urs lovit de o mașină pe DN 13A Praid – Bălăușeri, în județul Mureș. Al doilea în patru zile, pe același segment de drum

Publicat

Un urs a fost lovit de o mașină luni seara pe DN 13 A la Ghindari, pe segmentul Praid – Bălăușeri, la circa 15 kilometri distanță de locația în care, sâmbătă, a fost împușcat alt urs, ce s-a ales cu trei picioare fracturate după ce a fost izbit de un autoturism. S-au înmulțit foarte mult cazurile în care animalele devin victime ale accidentelor rutiere.

De data aceasta, incidentul a fost semnalat în Mureș, astfel că prefectul acestui județ a convocat Comitetul local pentru situații de urgență al comunei Ghindari și o parte a membrilor Comitetului județean pentru situații de urgență, pentru a lua măsuri.

UPDATE: Nu au fost persoane rănite în accidentul de luni seara, potrivit IPJ Mureș. Ursul a murit în urma leziunilor suferite.

Reamintim că în cazul din Harghita, MAI anunțase demiterea prefectului din acel județ, după ce ursul lovit la Praid a stat în agonie pe șosea 17 ore, pentru că autoritățile nu au reușit să gestioneze situația la timp.

Citește și VIDEO: Urs rănit, păzit de Poliție și jandarmi de sâmbătă seara după ce a fost lovit de o mașină. A fost împușcat după 17 ore

Alt urs a murit lovit de o mașină duminică seara, în județul Sibiu. Incidentul a fost semnalat pe DN1 Sibiu – Brașov, la Hula Bradului.

Vezi și URS lovit MORTAL de o mașină pe DN1 Sibiu-Brașov, zona Hula Bradului

Revenim cu amănunte.

foto: Facebook – Info Trafic Mures + Radare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax