Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul altercației dintr-un club din Alba Iulia, în care o polițistă susține că a fost agresată. Ce arată imaginile

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhqZCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


UPDATE: O înregistrare video a incidentului produs în clubul din Alba Iulia a fost postat pe contul de Facebook ”Probleme #DeAlba”. Pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere se poate vedea cum un grup de tineri, printre care pare a se afla și polițista, intră în conflict cu un bărbat din club.

O tânără din grup încearcă să îi ia șapca din cap și chiar simulează o lovitură cu piciorul. Acesta pare motivul pentru care tânăra a fost scoasă afară din club.

Tânărul a contactat Alba24 și a declarat că nu era angajat al clubului și doar a scos-o din local ca și un simplu cetățean.

UPDATE 2 Vezi aici VIDEO: Un al doilea video răstoarnă situația în cazul scandalului dintr-un club din Alba Iulia. Polițista a fost LOVITĂ

Știrea inițială

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice, au transmis reprezentanții IPJ Alba. Potrivit unor surse ale Alba24 ar fi vorba despre o polițistă aflată în timpul liber.

Scandalul petrecut într-un club din Alba Iulia a fost semnalat pe facebook de un tânăr, care a acuzat-o pe femeie că ea a fost cea care a generat, de fapt, incidentul.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că va posta și un video care să arate ce s-a întâmplat, dar nu a mai făcut-o, ba mai mult, postarea sa a dispărut.

Polițista ar lucra la un serviciu secret al MAI, mai spun sursele Alba24.

Comunicatul poliției:

La data de 19 noiembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire au alte violențe.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 16/17 noiembrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu o femeie, i-ar fi adresat injurii, ar fi agresat-o și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 20 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax