Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul care a furat un cal din Fărău și a încercat să-l vândă în județul Mureș a fost reținut de Poliție

Publicat

cal

Un tânăr din județul Sibiu, care a furat un cal din grajdul unui cetățean din comună, a fost reținut de polițiști. Acesta va fi prezentat în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Sibiu, marți, polițiștii Postului de Poliție Fărău au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, care este cercetat pentru furt calificat după ce s-a dovedit că a furat un cal, în valoare de 7.000 de lei, din grajdul unui cetățean din comună.

Va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că, luni, polițiștii Postului de Poliție Fărău au fost sesizați de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, i-a dispărut din grajd un cal în valoare de 7.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea furtului. În urmă cu câțiva ani, tânărul lucrase în comuna Fărău și cunoștea faptul că păgubitul are cai de valoare.

După ce a furat animalul, tânărul l-a dus în comuna Adămuș, județul Mureș, unde a încercat să-l vândă unui bărbat.

Animalul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax