Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un pensionar a fost UITAT de autorități în blocurile contaminate din Timișoara. A rămas de luni în imobilul evacuat

Publicat

Un pensionar care locuiește în blocul de pe strada Vaida Voievod 1 din Timișoara, unul dintre locurile în care s-a făcut deratizare cu substanțe letale, spune că a petrecut ultimele zile închis în casă și autoritățile nu l-au anunțat că trebuie să evacueze până joi dimineață.

Bărbatul locuiește în blocul de pe strada Vaida Voievod numărul 1 și de luni până joi a dormit liniștit în imobilul evacuat, scrie tion.ro. Pensionarul spune că a petrecut ultimele zile uitându-se la televizor și că nu a fost anunțat că trebuie să evacueze.

„Eu de acum sunt evacuat. Eu am avut totul, alimente acasă, sunt la pensie. De două-trei zile nu ies afară. Nu are rost așa să mă plimb. Acum mi-au spus poliția. Azi-noapte am dormit acasă la mine, aici.

Patru-cinci zile am stat acasă, mi-am făcut aprovizionarea, sunt pensionar. Am fost acasă la televizor și am dormit. Au bătut la ușă. Dacă trece o oră-două mă ia cu somn. Trebuie să mă duc la doctor. Autoritățile au spus că să se facă analize și probabil deseară”, a declarat pensionarul, joi dimineață.

Doi copii mici și mama unuia dintre ei au murit, după o deratizare în câteva imobile din Timișoara. Mai multe persoane au fost transportate de urgență la spital. De asemenea, efectele substanețlor chimice utilizate acolo sunt resimțite și de membrii echipelor de intervenție la fața locului.

Proprietarul firmei care a efectuat lucrările a fost arestat, nu înainte însă de a mai ”deratiza” și o grădiniță.

Și în acest caz, autoritățile au fost depășite. Sistemul 112 nu a semnalat că apelurile făcute de locatari veneau din același loc.

Surse: tion.ro, libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax