Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultima zi de campanie pentru Iohannis și Dăncilă, înainte de bătălia finală. Ce program au candidații

Publicat

Candidaţii înscrişi în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale au, vineri, ultimele acţiuni înainte de încheierea campaniei electorale.

Klaus Iohannis se întâlneşte cu alegătorii din Bacău, într-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dăncilă anunţă că va prezenta ”un discurs final pentru români”.

Klaus Iohannis participă, vineri, de la ora 17.00, la o întâlnire cu alegătorii din Bacău, după ce joi a fost la Galaţi. La evenimentul organizat de către PNL vor participa peste 2.000 de cetăţeni, simpatizanţi ai PNL, parlamentari şi aleşi locali din regiune.

Viorica Dăncilă va fi din nou la televiziuni, fiind foarte activă în aceste zile, preferând să se adreseze unei mase mai mari de alegători. Aceasta va organiza cel mai probabil o conferință de presă transmisă live de toate mass-media importante.

Campania electorală a fost ternă, fără dezbateri electorale, fără subiecte și fără ca românii să audă din gura candidaților care sunt marile teme ale următorilor ani.

La nivel local, situația a stat la fel. Reprezentanții celor două formațiuni care îi susțin pe candidați au preferat o campanie door to door, fără mesaje din partea candidaților.

PNL a preferat să meargă încă o dată pe mâna primarilor, care au fost distribuiți în colaje comune cu Klaus Iohannis, fără ca aceștia să îl fi întâlnit vreodată, doar pentru a arăta că respectivul edil îl susține pe actualul președinte. O metodă pe care PNL o folosește de fiecare dată.

De cealaltă parte, organizația PSD a fost mai timorată, după rezultatul slab obținut la primul tur. Totuși, reprezentanții partidului s-au mobilizat și prezența lor a fost resimțită pe străzi. Materialele lor de campanie au fost mai degrabă generale, neadaptate la nivel local.

Duminică au loc alegeri prezidențiale. Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se află în turul al doilea, fără să se fi întâlnit vreodată față în față pentru a le spune românilor ce vor să facă în următorii ani din funcția de președinte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax