Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cugirul s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Bradul de Craciun a fost aprins, iar în centrul orașului au pornit colindele

Publicat

Cugirul a intrat în spiritul Crăciunului. Vineri, în centrul orașului, a fost inaugurat tradiționalul brad de Crăciun și a fost aprins iluminatul festiv de sărbători. 

Luminițele de Crăciun au fost aprinse de primarul Adrian Teban și și viceprimarul Călin Furdui, alături de elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în decursul anului, dar și la olimpiadele școlare. 

cugir

Pe scena amplasată pe bulevardul central al orașului au urcat Fanfara din Cugir, Ovidiu Pârjol, Opruța Deborah și Vasile Palfi  care i-au încântat pe cei prezenți cu colinde și cântece dedicate sărbătorilor de Crăciun. 

brad cugir

 

În jurul celor mici au fost prezenți și ajutoarele moșului: îngerași, spiriduși, elfi, personajele fiind interpretate de către artiștii Cercului de teatru din cadrul Casei de Cultură Cugir. Aceștia au împărțit celor mici dulciuri.

cugir

Ca o noutate pregătită de organizatori a fost parada și spectacolul oferit de invitații speciali ai evenimentului: Ceata de urși Leorda Comănești (Bacău).

ursi

Cu mic, cu mare, locuitorii urbei s-au adunat în jurul lor pentru a le admira măștile, dansurile și  obiceiurile populare vechi de sute de ani, din zona Moldovei.

Vezi și Mesaje de Crăciun. Sute de urări și felicitări pentru cei dragi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax