Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Bărbat accidentat MORTAL în zona unei treceri de pietoni din Alba Iulia. Precizări ale polițiștilor din Alba

Publicat

Un pieton a fost lovit mortal de un autoturism, miercuri seara, în apropierea unei treceri de pietoni din Alba Iulia, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

UPDATE 12 decembrie: Potrivit IPJ Alba, la data de 11 decembrie 2019, în jurul orei 18,00, o femeie de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroșat pe un bărbat de 66 de ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii Ardealului din Alba Iulia, în zona trecerii de pietoni.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave și a decedat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.

ȘTIREA IINIȚIALĂ

Accidentul s-a produs în apropiere de BRD, în centrul municipiului, la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu Ardealului. În urma impactului, pietonul a fost grav rănit. La scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta a decedat.

Foto: cititor Alba24

UPDATE 3, ora 18:55 Se pare că bărbatul a fost acroșat de o un autoturism marca BMW, condus de o femeie. Acesta ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap. 

Zona trecerii de pietoni este luminată doar de stâlpii stradali din apropiere, iar vizibilitatea este destul de scăzută.

UPDATE 2, ora 18:35 – Victima accidentului a decedat. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani.

Cercetările continuă la fața locului pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

UPDATE 1, ora 18:25 – Personalul medical prezent la fața locului încearca să resusciteze victima. Manevrele nu păreau să aibă însă, succes. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. dan

    joi, 12.12.2019 at 09:24

    Daca trecerea asta nu este luminata atunci ce spuneti de cele doua treceri de pe pasaj Cetate.

    • Rica

      joi, 12.12.2019 at 12:06

      Ai dreptate! Nici semnalizate, nici luminate! Cele de la pasaj Cetate sunt un adevarat pericol pentru soferi dar si pentru pietonii care trec fara sa se asigure.

  2. Dan dorin

    joi, 12.12.2019 at 14:52

    Asa intelege primaria sa aiba grija de cetateni…prin economia la iluminat…oare cati mai trebuie sa moara ca sa se ia masuri…acum un an tot seara accident pe trecerea de pietoni de la hcc…parca suntem orasul orbilor….

  3. MIHAI

    joi, 12.12.2019 at 18:22

    Le este greu sa puna 2 stalpi, unul de o parte si de alta a trecerii, pe care sa puna niste leduri, cu panouri solare sau, de la reteaua de curent, dar preventia nu este la „moda” la noi in tara ci circoteca… 1 cu 1 fac 2…Lipsa de interes din partea autoritatilor locale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax