Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Fost sportiv din Suceva, încătuşat live pe Facebook, după ce a început să facă acuzații de corupție în sediul Poliției

Publicat

YouTube video

Un tânăr din Gura Humorului, fost jucător de rugby, care a fost chemat pentru audieri la sediul Poliției din localitate, a transmis în flux live pe Facebook imagini din biroul în care era audiat. La un moment dat, acesta a făcut acuzații de corupție, iar ofițerul de poliție a chemat în sprijin doi colegi care l-au oprit și l-au încătușat.

Tânărul a fost condus la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, după care a fost trimis la Suceava pentru expertiză psihiatrică.

În materialul video, tânărul se plânge că nu a fost sunat în prelabil pentru a fi anunţat că va fi audiat.

„În momentul în care am pus întrebarea de ce m-a chemat dumnealui fără să mă sune în prealabil, a zis că mă încătuşează, că aşa vrea el. Nu mă lasă în sediul poliţiei”, se aude bărbatul în înregistrare. 

Ofiţerul i-a cerut apoi să închidă telefonul, spunându-i că nu are voie să filmeze în biroul de poliţie, însă tânărul a refuzat.

Vâzând că nu se înţelege cu bărbatul, poliţistul a chemat în ajutor doi colegi, care l-au încătuşat. Momentul a fost transmis live de fostul sportiv.

Ulterior, tânărul a revenit cu imagini, spunând că s-a propus internarea lui la psihiatrie.

„Asta se întâmplă când ai curajul să te pui cu interlopii. Staţi liniştiţi, nu am nimic, sunt bine”, a mai spus bărbatul în intervenţia live pe Facebook.

Sursă: stirisuceava.net observator.tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax