Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un român, erou în Marea Britanie pentru a doua oară. A salvat un bărbat care voia să sară de pe un pod

Publicat

Cristian Dumitrescu pare să fie omul potrivit, la locul potrivit. După ce, în urmă cu un an, a salvat, dintr-un incendiu, un bătrân cu dizabilităţi, astăzi, românul nostru, taximetrist în Marea Britanie, a salvat un bărbat care voia să se arunce de pe un pod.

S-a întâmplat  duminică dimineața în Exeter, un oraș în Regatul Unit, reședința comitatului Devon, acolo unde românul nostru lucrează ca taximetrist.

Cristian Dumitrescu fusese la un prieten şi mergea spre casă, când a văzut o femeie şi un bărbat pe podul Exe, din Exeter. Curând, românul avea să realizeze că ceva nu este în regulă, aşa că s-a apropiat de acel loc pentru a vedea ce se întâmplă.

„Ploua tare şi aveam hanoracul pe cap. Nu mi-a dat seama de la început ce se întâmplă. M-am apropiat şi am văzut că femeia vorbea la telefon şi plângea. Mi-am dat seama că bărbatul vrea să se arunce. L-am agăţat la fix. L-am tras înapoi şi am început să vorbebsc cu el ce mi-a trecut prin cap. M-am chinuit să-l duc până la capătul podului. După care a ajuns şi poliţia”, a declarat Cristian Dumitrescu pentru Observator.

Cristian Dumitrescu a devenit erou în Marea Britanie după ce, în urmă cu un an, a salvat dintr-un incendiu un bătrân cu dizabilităţi.

În urmă cu trei luni, curajul românului a fost răsplătit de englezi. Bărbatul a primit o diplomă pentru recunoaşterea faptelor eroice, în cadrul unei ceremonii anuale a pompierilor din localitatea Devon, acolo unde a avut loc incendiul.

Sursă: Observator.tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax