Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Arieșeni, prins cu transport ilegal de lemn, în Bihor. Aproape 100 de brazi, confiscați de Poliție

Publicat

Aproape 100 de brazi fără documente legale au fost confiscați de polițiștii din Bihor de la un bărbat din Alba. Acesta îi transporta ilegal, cu o autoutilitară.

Potrivit IPJ Bihor, luni, la ora 3.00, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Brătești, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară 96 de pomi de Crăciun, specia brad, nemarcaţi şi fără documente legale de transport.

Brazii fără documente legale, în valoare totală de 2.830 de lei, au fost confiscaţi și predaţi la Ocolul Silvic Beiuș, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. J*****nul

    marți, 17.12.2019 at 12:00

    Oare de ce afaceristii cu brazi nu sunt prinsi pe raza Arieseniului(ori a postului de politie unde se taie brazi) unde politisti postului cred ca sunt mana in mana cu uni…. Ca sa aive activitate, ca doar n-o confisca posturile de politie de la campie, acei politisti de la munte intocmesc acte ca brazii erau abandonati !!!!!ca sa nu aplice amenzi afaceristilor.Ministrul Vela Marcel trebuie sa-i pedepseasca pe falsificatorii din politie ce chipurile gasesc brazi abandonati…..ca sa scape unii ne sanctionati !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax