Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT provocat de un șofer din Alba pe DN66 Hațeg-Petroșani. Un copil de 4 ani și o femeie, răniți

Publicat

Un copil de 4 ani și o femeie au fost răniți într-un accident rutier provocat de un șofer din Ocna Mureș pe DN66 Hațeg-Petroșani, în noaptea de luni spre marți. Bărbatul a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Hunedoara, marți, în jurul orei 1.50, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din orașul Ocna Mureș, judeţul Alba,  în timp ce conducea un autoturism din direcția de Hațeg – Petroșani, în afara localităţii Ciopeia, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed într-o curbă la stânga și a pierdut controlul autoturismului și s-a oprit într-un mal de pământ din afara părţii carosabile, pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 4 ani  și a unei femei de 32 de ani, ambii din judeţul Mehedinți, pasageri în autoturism.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax