Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Circulație în condiții de iarnă pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Atenționări pentru șoferii aflați în trafic

Publicat

YouTube video

Polițiștii rutieri reamintesc șoferilor să manifeste prudenţă la volan, în condițiile în care pe segmentele de autostradă din Alba și Sibiu ningea abundent, duminică dimineața și se circula în condiții de iarnă.

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva se circula în condiții de iarnă, în special pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) – 292 (Cunța, județul Alba), unde ningea abundent. Ningea și între kilometrii 292 (Cunța, județul Alba) și 412 (Holdea, județul Hunedoara), însă fără depuneri pe partea carosabilă. Traficul era redus, duminică dimineața și se acționa pentru deszăpezire.

Drumarii de la SDN Sibiu au acționat cu 21 autoutilaje și au răspândit 96 tone sare pe: DN1, DN7, DN7C, DN14, DN14A, DN14B. Pe A1 Săliște s-a actionat cu 24 autoutilaje, fiind răspândite 98 tone sare pe A1 și A3.

DRDP Cluj – SDN Alba a acționat cu 20 autoutilaje și a răspândit 124 tone material antiderapant, iar SDN Autostrăzi – Cluj a acționat cu 23 autoutilaje și 232 tone material antiderapant, respectiv 5.6 tone clorură de calciu.

Pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona kilometrului 467 (Buziaș, județul Timiș) carosabilul era parțial acoperit cu zăpadă, se acționa cu material antiderapant. Traficul era redus pe intrarea în țară și moderat către ieșire.

Pe autostrada A3 București – Ploiești traficul era redus, carosabilul fiind uscat.

Pe DN1 București – Brașov și DN 1A Brașov – Ploiești, pe raza județelor Prahova și Brașov, valorile de trafic erau reduse, carosabilul fiind umed.

Pe DN7, pe raza județului Argeș, carosabilul era umed, valori reduse de trafic, iar în Vâlcea, carosabilul era uscat, valori reduse de trafic. În Sibiu, ningea la ora 7.30, se acționa cu material antiderapant, valorile de trafic fiind reduse.

Conducătorilor auto li se recomandă să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

surse: InfoTrafic Poliția Română, DRDP Brașov

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax