Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate ADMITERE la Școala Agenților Poliției de Frontieră 2020. Lista cu punctajele candidaților admiși în acest an

Publicat

Rezultatele finale ale examenului de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea au fost afișate în acest weekend. Dintre cei 935 de candidați înscriși, după probele eliminatorii au rămas în concurs 505, fiind disponibile doar 150 de locuri. Pe lista celor admiși nu sunt și candidați din Alba.

Candidații au avut de trecut probele eliminatorii (vizită medicală şi probă sportivă), în perioada 13-16 ianuarie, iar sâmbătă, 18 ianuarie, au susținut proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi o limbă străină la alegere (engleza sau franceză).

Citește și LISTELE cu REZULTATE ADMITERE MAI 2020: Cu ce note s-a intrat la școlile de agenți de POLIȚIE în sesiunea ianuarie

Vezi LISTA rezultatelor la admitere 2020 – Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Dintre cei 935 de candidați înscriși, 622 sunt băieți și 313 fete.

Cursurile la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea vor fi de un an, iar absolvenţilor li se va acorda gradul profesional de agent de poliţie şi li se va asigura loc de muncă în cadrul M.A.I. -Poliţia de Frontieră Română. Repartizarea se va face în ordinea strict descrescătoare a mediilor de absolvire şi în raport de nevoile Poliţiei de Frontieră Române.

Candidații declarați admiși vor trebui să respecte unele condiții, pe timpul cursurilor ce vor începe din 2 februarie. Printre acestea, vor trebui să aibă frizură îngrijită, tuns scurt, fără barbă și nu au voie să utilizeze în instituție medii de stocare sau echipamente IT (laptopuri, stick-uri, tablete) proprietate privată. De asemenea, echipamentul sportiv va trebui să cuprindă trening bleumarin sau negru, tricou/șort de culoare închisă, toate acestea fără inscripțiuni și pantofi sport de culoare închisă.

Vezi și ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2020: Câți tineri din Alba s-au înscris la concurs. Ce trebuie să știe candidații

Perioada de şcolarizare va fi în intervalul februarie – decembrie 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax