Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum s-a ales secretarul de stat Alin Ignat cu dosar penal. Și-a dus mașina la service și a primit alta, cu numere expirate

Publicat

Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii, a explicat, într-o postare pe Facebook, împrejurările în care a fost oprit, sâmbătă, lângă Blaj, aflat la volanul unei mașini înmatriculate pe firmă, ce avea numerele expirate. Poliția i-a deschis dosar penal.

Ignat spune că predase mașina lui la o renumită reprezentanță auto din Alba Iulia, pentru service, și primise un autoturism la schimb, să o conducă între timp.

Vezi și Albaiulianul Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii, prins la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare expirate

”Azi, 1.02.2020, în cursul dimineții, am avut programare pentru service la o reprezentanță auto de prestigiu din Alba Iulia. Am predat mașina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la mașina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare-primire.

La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliție care mi-a solicitat documentele mașinii. La prezentarea acestora, agenții au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână. Nu am avut nicio clipă cunoștință de acest fapt, am preluat mașina de bună-credință, mai ales că reprezentanța auto respectivă este, repet, una de prestigiu în Alba Iulia. Agenții nu mi-au comunicat să am vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfășoară, contrar unor informații apărute ulterior în spațiul public.

Ceea ce pot să-mi reproșez este că nu am verificat situația autoturismului respectiv, care se prezuma a fi în toți parametrii legali pentru a fi folosit. Cred că în mod similar ar prezuma oricare alt client aflat în situația mea. Dar, se pare că în România de astăzi buna-credință nu e suficientă, suntem condamnați să fim circumspecți și lipsiți de încredere la tot pasul. În perioada următoare, voi acționa în instanță societatea comercială care m-a pus în această situație”, a scris Alin Ignat, pe Facebook.

Reamintim că Alin Ignat a fost oprit de Poliție pe DN14B, lângă Blaj, în jurul orei 11.00, iar agenții au constatat că mașina pe care o conducea avea numere de înmatriculare expirate din 22 ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Alin

    sâmbătă, 01.02.2020 at 18:17

    Care e reprezentanta auto de prestigiu care da auto la schimb pe durata reparațiilor ? Nu de alta dar vreau sa-mi repar și eu mașina !!

  2. Rusinea

    duminică, 02.02.2020 at 06:26

    Semnezi proces verbal de predare primire si nu te uiti in autorizatia provizorie stiind ca ai numre rosii?

    • Free

      duminică, 02.02.2020 at 11:26

      Exact. Adica f. scrupulos la a prelua mașina, dar fără a avea curiozitatea de a vedea până când sunt valabile numerele rosii.

      • Nelu

        duminică, 02.02.2020 at 16:12

        Actele se verifica înainte de a pleca la drum.😁👎

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax