Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de șoferi amendați în Alba, majoritatea pentru viteză. Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia, Galda de Jos și Vințu

Publicat

Peste 200 de șoferi au fost amendați de polițiștii rutieri din Alba Iulia și cei din Galda de Jos și Vințu de Jos, miercuri, în cadrul unei acțiuni în trafic. Majoritatea au fost sancționați pentru viteză, iar șase au rămas și fără permise.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, între orele 8.00-13.00 și 15.00-20.00, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, împreună cu cei ai Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos și ai Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au organizat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Vezi și FOTO: Filtru pe DN1 în Alba. Peste 100 de șoferi amendați de Poliția Rutieră, în 6 ore. Sute de mașini verificate în trafic

În cele 11 ore de acțiune, au fost constatate 245 de abateri de natură contravențională, cele mai multe (156) de conducere cu viteză peste limita legală.

Cinci conducători auto au fost depistați în timp ce foloseau telefonul mobil, iar 25 au fost amendați pentru că nu utilizau centura de siguranță.

Restul sancțiunilor au fost aplicate pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Complementar sancțiunilor aplicate, față de 6 conducători auto a fost luată măsura reținerii permisului de conducere, iar în alte 9 situații s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax